top of page

Het belangrijkste uitgangspunt in mijn werk is een persoonlijke benadering. Ik leg fotografisch jouw moment vast; van fraaie gezinsfoto’s in mijn studio tot bruidsfotografie op locatie.
Naast opdrachten op aanvraag richt ik mij in mijn autonome werk op het weergeven van kleine thema’s, dingen waar je zo aan voorbij loopt omdat ze zo gewoon en vanzelfsprekend lijken. Voor mij zijn dit verstilde momenten die een persoonlijk verhaal laten zien. Deze manier van kijken komt terug in al mijn werk.    

Plezier in fotograferen staat bij mij hoog in het vaandel. Ook in mijn fotografiecursussen komt dit terug. Ik zie veel cursisten net zo enthousiast worden als ikzelf en terugkomen in vervolgcursussen. 

Als fotograaf blijf je jezelf ontwikkelen. Sinds mijn start in 1987 volgde ik diverse fotografiecursussen en -workshops die mij telkens weer inspireerden en verder op weg hielpen in het fotografisch landschap. In 2015 heb ik gekozen voor de opleiding tot professioneel fotograaf, bij Fotoschool Statief in Utrecht  Sinds 2017 ben ik afgestudeerd en zet ik al mijn kennis in voor mijn cursisten en portretten.

Graag zie ik je voor mijn lens.

René Wolters

bottom of page